Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

1ο Τουρνουά Porto Carras Ελπίδες Συμμετοχή Προπαιδικού







Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο, ήρθε με την ολοκλήρωση της συμμετοχής μας στην δεύτερη Κυριακή διεξαγωγής του Τουρνουά των Ελπίδων Νέου Μαρμαρά με την ομάδα του Προπαιδικού Τμήματος. 
Οι αθλητές μας αποδίδοντας κατά διαστήματα καταπληκτικά, κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση της κατηγορίας, αλλά και την τιμητική διάκριση του 1ου σκόρερ του Τουρνουά με τον αθλητή μας Μελλίδη Παναγιώτη, 
αποσπώντας μάλιστα συγχαρητήρια για την συνολική παρουσία και οργάνωσή τους από όλους τους παράγοντες της διοργάνωσης (Οργανωτές, αντιπάλους, διαιτητές κλπ), δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου. 
Η αποστολή της ομάδας μετέβη και επέστρεψε με τις καλύτερες συνθήκες, συνοδεύτηκε δε και από πολλούς γονείς, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά τους για να στηρίξουν τις προσπάθειές τους.
Παρακάτω παρατίθεται φωτογραφικό υλικό από την εν λόγω συμμετοχή και όπως πάντα, πλούσιο βιντεοσκοπημένο υλικό, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Επίσημο Youtube κανάλι των Ακαδημιών μας.




























Για την ιστορία, τα αποτελέσματα της ομάδας ήταν τα εξής :
Αετός - Πιερικός     2 - 1
Ελπίδες - Αετός      1 - 1
Αετός - Ορμύλια     5 - 0
 και τελική βαθμολογία :
Αετός          7
Πιερικός     6
Ελπίδες       4
Ορμύλια      0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου