Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

1ο Τουρνουά Porto Carras Ελπίδες (Pre-Junior, Junior & Bambini)

Την Κυριακή 15/5/2011, οι ομάδες Pre-Junior, Junior και Bambini, θα λάβουν μέρος στο 1ο Τουρνουά Porto Carras Ελπίδες, που διοργανώνεται από την ομάδα των Ελπίδων Νέου Μαρμαρά.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει για την ομάδα Bambini, 3 αγώνες 25' και τελική κατάταξη βάση ατών των αποτελεσμάτων, για την ομάδα Pre-Junior, 4 αγώνες 20' για τον 1ο γύρο και ακολούθως και βάση αποτελεσμάτων, κατατακτήριους αγώνες, για την δε ομάδα Junior, 3 αγώνες 30' για τον 1ο γύρο και ακολούθως πάλι βάση αποτελεσμάτων, κατατακτήριους αγώνες.
Η αποστολή μαζί με τους υπευθύνους προπονητές κ.κ. Ταβητίδη Χρήστο και Παπακώστα Θανάση τους συνοδούς από το Δ.Σ. και όσους γονείς το επιθυμούν, θα μεταβεί στο Porto Carras οδικώς με λεωφορείο που έχει ήδη ναυλωθεί, με αναχώρηση από τα Βασιλικά στις 08,30' το πρωί της Κυριακής και θα επιστρέψει μετά το πέρας των αγώνων το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Παρά την άρτια οργάνωση των εκεί εγκαταστάσεων σε παροχές, παρακαλούνται οι γονείς των μελών της αποστολής, να εφοδιάσουν τους μικρούς μας αθλητές, με κάποια είδη πρώτης ανάγκης (Νερό, κολατσιό κλπ).
Η συμμετοχή του κάθε αθλητή στο εν λόγω τουρνουά, όπως έχει ήδη επικοινωνηθεί με τους ενδιαφερόμενους γονείς, κοστίζει 10,00 € πλέον των εξόδων μεταφοράς, τα οποία ανέρχονται σε κόστος 10,00 € ανά επιβάτη (Αθλητή ή/και γονέα/συνοδό).
Η συμμετοχή των αθλητών μας στο ανωτέρω τουρνουά, ανοίγει μια σειρά συμμετοχών μας σε διάφορα "δυνατά" τουρνουά, προκειμένου να αποκομισθούν αγωνιστικές εμπειρίες και δυνατά φιλικά παιχνίδια με την λήξη των τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς και να διατηρηθεί η υψηλή αγωνιστική κατάσταση των μικρών αθλητών ως και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για το σύνολο του roster από τους υπεύθυνους προπονητές.
Τα προγράμματα των δύο ομάδων, έχουν ως εξής :

Bambini
11,35'    Ελπίδες Ν. Μαρμαρά  -  Αετός Βασιλικών
12,45'    Αετός Βασιλικών  -  Ελπίδες Κασσάνδρας
13,55'    IMD Τρίγλιας  -  Αετός Βασιλικών
Τελική Κατάταξη βάση αποτελεσμάτων

Pre Junior (Β' Όμιλος)
11,25'    Πιερικός 2  -  Αετός Βασιλικών
12,15'    Αετός Βασιλικών  -  Δόξα Ορμύλιας
12,40'    Ελπίδες 2  -  Αετός Βασιλικών
13,25'    Ελπίδες Κασσάνδρας  -  Αετός Βασιλικών
Κατατακτήριοι Αγώνες

Junior (Β' Όμιλος)
11,35'    Ελπίδες Κασσάνδρας  -  Αετός Βασιλικών
12,45'    Φοίνιξ Νικήτης  -  Αετός Βασιλικών
13,55'    Αετός Βασιλικών  -  Δόξα Ορμύλιας
Κατατακτήριοι Αγώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου