Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

1ο Τουρνουά Porto Carras Ελπίδες (Προπαιδικό)


Την Κυριακή 22/5/2011, έρχεται η σειρά της ομάδας μας του Προπαιδικού, να δείξει το ταλέντο της στο 1ο Τουρνουά Porto Carras Ελπίδες, εκεί όπου μόλις την προηγούμενη Κυριακή, οι τρεις μικρότερες ηλικιακά μικρότερες ομάδες μας διέπρεψαν με την παρουσία τους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 1ου γύρου και ακολούθως και βάση αποτελεσμάτων, κατατακτήριους αγώνες.
Η αποστολή μαζί με τον προπονητή κ. Μανουσαρίδη Παναγιώτη καθώς και τους συνοδούς μέλη του Δ.Σ. και όσους γονείς το επιθυμούν, θα μεταβεί στο Porto Carras οδικώς με λεωφορείο, με αναχώρηση από τα Βασιλικά στις 08,30' το πρωί της Κυριακής από τον χώρο της καινούργιας λαϊκής και θα επιστρέψει μετά το πέρας των αγώνων το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Παρά την άρτια οργάνωση των εκεί εγκαταστάσεων σε παροχές, παρακαλούνται οι γονείς των μελών της αποστολής, να εφοδιάσουν τους αθλητές, με κάποια είδη πρώτης ανάγκης (Νερό, κολατσιό κλπ).
Η συμμετοχή του κάθε αθλητή στο εν λόγω τουρνουά, όπως έχει ήδη επικοινωνηθεί με τους ενδιαφερόμενους γονείς, κοστίζει 10,00 € πλέον των εξόδων μεταφοράς, τα οποία ανέρχονται σε κόστος 10,00 € ανά επιβάτη (Αθλητή ή/και γονέα/συνοδό).
Η συμμετοχή των αθλητών μας στο ανωτέρω τουρνουά, θα βοηθήσει στην διατήρηση της υψηλής αγωνιστικής κατάστασης των αθλητών και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για το σύνολο του roster.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου