Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η Αβάσταχτη ελαφρότητα της Ένωσης!

Όλοι όσοι λίγο ή πολύ εμπλέκονται και ασχολούνται με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και κυρίως με τα παιδικά πρωταθλήματα, έχουν σχηματίσει την δική τους γνώμη για την "οργάνωση" (!!!!!) των αγώνων, αλλά και του συνόλου των παιδικών αυτών πρωταθλημάτων.
Όλοι, υπεύθυνοι και μη, συζητούν για το πώς τα πρωταθλήματα των φυτωρίων, είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, πως αυτά τα μικρά παιδιά μπορούν μεγαλώνοντας και μαθαίνοντας από επαγγελματίες τα μυστικά του αθλήματος, ίσως κάνουν κάποτε την διαφορά.
Η διοργανώτρια αρχή, η Ε.Π.Σ.Μ., σε κάθε ευκαιρία, αυτό διατυμπανίζει.
Όμως ΑΛΙΜΟΝΟ !
Η ίδια είναι απούσα από τις διοργανώσεις αυτές, έστω και με τις βασικότερες των απαιτήσεων, προκειμένου τα πρωταθλήματα αυτά να μπορούν να εξελίσσονται ομαλά.
Δεν θα μπω στον κόπο να καταθέσω για άλλη μια φορά το ρητορικό ερώτημα περί απουσίας της διαιτησίας στις μικρότερες κατηγορίες, ούτε θα μπω στον κόπο να ξαναρωτήσω - ρητορικά και πάλι - γιατί η παρουσία της Ένωσης σε αυτά τα πρωταθλήματα είναι 2 σε 1 - βλέπε γιατρός, αλυτάρχης, σημειωτής, διασώστης και όποια άλλη ιδιότητα θέλετε όλες σε ένα πρόσωπο.
Ευθέως όμως θα ρωτήσω : Επιτρέπεται να τελούνται αγώνες τέτοιου είδους, παιδιών δηλαδή, με την παντελή έλλειψη γιατρού!!!!!!;;;;;;;;;;;
Δεν χρειάζεται κανείς να είναι γλαφυρός, για να περιγράψει τις συνέπειες ενός οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού ήθελε προκύψει, σε έναν από αυτούς τους αγώνες!
Το ΜΕΓΑΛΟ ερώτημα είναι, ενδιαφέρεται κανείς; Υπάρχει κανείς για να ενδιαφερθεί; Η αδιαφορία τιμωρείτε; Θα τιμωρηθεί έστω και ένας αδιάφορος; Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος για όλα αυτά; και τέλος ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου