Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Τελετή Κοπής Πίτας

Με ιδιαίτερη επιτυχία οργανώθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, και για άλλη μια χρονιά, η τελετή της κοπής της ετήσιας πίτας του συλλόγου, παρουσία όλων των αγωνιστικών τμημάτων, του προπονητικού team, αντιπροσωπίας των τοπικών και αθλητικών αρχών καθώς και πλήθος κόσμου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών "Στέλιος Πιπινίκας".
Ιδιαίτερη νότα για την φετινή εκδήλωση, ήταν η παρουσία μερίδας ηλεκτρονικού τύπου, που κάλυψε δημοσιογραφικά την εκδήλωση, καθώς και η παρουσία των δύο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ομάδας του Άρη, Γιάννη Γιαννιώτα και Σωκράτη Διούδη αλλά και του προπονητή της ομάδας Κ17 του Άρη, κου Τάσου Θέου.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, βραβέυθηκαν οι περισυνές ομάδες Παιδικού και Προπαιδικού τμήματος για τις περσινές επιτυχίες τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Μ..
Ακολούθησαν επιδείξεις ποδοσφαίρου σάλας από όλα τα τμήματα των ακαδημιών και κληρώσεις δώρων προς τους νεαρούς αθλητές μας.
Παρακάτω θα βρείτε links προς τα μέσα που κάλυψαν το γεγονός, με πλούσιο φωτορεπορτάζ και εκτεταμένα αφιερώματα, καθώς και φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό από την εκδήλωση.














 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου