Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αποτελέσματα Σαββάτου 12/3 - Κυριακής 13/3 των ακαδημιών μας


Πέντε τμήματά μας είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σάββατο 12/3 και την Κυριακή 13/3. Παρακάτω παραθέτουμε τα αποτελέσματα :

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ
ΝΕΩΝ 5ος ΟΜΙΛΟΣ (20η αγων.)
Αχιλλέας Περαίας - Αετός Βασιλικών 2 - 1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΙΔΩΝ 9ος ΟΜΙΛΟΣ (14η αγων. από αναβολή & 16η αγων.)
Αστέρα Ραιδεστού - Αετός Βασιλικών (2) 2 - 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
16ος ΟΜΙΛΟΣ Κτήμα Παρούση Βασιικά (2η αγων. από αναβολή)
Θερμαϊκός Θέρμης - Αετός Βασιλικών 6 - 6
Ιπποκράτης Σουρωτής - Αετός Βασιλικών (2) 6 - 1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ
7ος ΟΜΙΛΟΣ Τζιόλας (16η αγων.)
Αετός Βασιλικών - Θερμαϊκός Θέρμης 0 - 6


Είναι ευλογία για εμάς τους γονείς, να μπορούμε να παρακολουθούμε τα παιδιά μας να επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα. Και είναι ευλογία για όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, που υπάρχουν αυτές οι κοιτίδες αθλητισμού, οι ακαδημίες.
Η μικρή αυτή εισαγωγή, έχει να κάνει με ένα γεγονός το οποίο έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο αγώνα της ομάδας μας Junior με τον Θερμαΐκό Θέρμης. 
Ο προπονητής της εν λόγω ομάδας απουσίαζε, και έτσι στον πάγκο της αντιπάλου κάθησε ένας γονιός. 
Είναι αλήθεια οτι η ομάδα μας ξεκίνησε νωθρά χάνοντας από νωρίς με ένα βαρύ σκόρ, όσο όμως τα λεπτά κυλούσαν, ήταν ολοφάνερο ότι η ομάδα μας θα διεκδικούσε μέχρι το τέλος την νίκη, όπως και έγινε. Λίγα μόλις λεπτά πριν το τέλος, τα παιδιά μας κατάφεραν να ισοφαρίσουν για να ψάξουν εν συνεχεία την νίκη.
Αυτό λοιπόν, μπορεί να μην είναι ο αυτοσκοπός της ύπαρξης των ακαδημιών, δεν σημαίνει όμως ότι η προσπάθεια των νεαρών αθλητών θα πρέπει έτσι εύκολα με ελαφριά καρδιά να καταστρέφεται από κάποιους τρίτους, επειδή υπάρχει κενό όσον αφορά την ύπαρξη διαιτητή στις κατηγορίες αυτές. Περαιτέρω, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση, το φίλαθλο πνεύμα που επιδεικνύουν οι γονείς των ακαδημιών μας, να εκλαμβάνεται από κάποιους ως αδυναμία.
Με φωνές και διαμαρτυρίες κύριοι (?!) δεν διδάσκεις ποτέ στα παιδιά ΤΙΠΟΤΕ!
Για μας, το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς ΙΣΟΠΑΛΟ, καθώς μας άξιζε και κάτι παραπάνω, εμείς συγχαρήκαμε τα παιδιά μας για την άμιλλα που επέδειξαν, την συμμετοχή τους αλλά και για την ΝΙΚΗ τους.
Συνηθίζω να αποφεύγω τα σχόλια αυτού του τύπου, όμως την Κυριακή ο κύριος αυτός που καθοδηγούσε τα παιδάκια της αντιπάλου, υπερέβη τα εσκαμμένα!
Για μας ο Αετός, έφερε άλλη μία τεράστια ηθική νίκη. 
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στους γονείς που παραβρέθηκαν την Κυριακή, να ξέρετε ότι τα παιδιά σας ΝΙΚΗΣΑΝ.
Αναστασίου Κων. Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου